miercuri, 2 mai 2012

Simplu si rapid cu RCA-ieftin


Nu v-ati facut inca asigurarea auto? Sau nu stiti ce sa alegeti? Eu va recomand RCA-ieftin.

Toate persoanele fizice sau juridice care au in proprietate vehicule supuse inmatricularii/inregistrarii in România au obligatia de a incheia asigurarea RCA, scopul acestui tip de asigurare fiind despagubirea pagubitului pentru daunele suferite, indiferent de situatia materiala a celui care a produs paguba.

Daca nu ai timp de umblat pot sa-ti spun ca la ei se poate incheia polita de asigurari RCA si online iar aceasta va fi gata in 5 minute dupa confirmarea platii online...nu e superrr?

Pentru Bucuresti, 1-RCA face cinste cu transportul, indiferent de valoarea politei. In tara, livrarea este gratuita pentru politele cu valoare mai mare de 150 lei (in cazul in care localitatea este in zona de livrare a firmei de curierat FAN COURIER)

Sa va mai spun ceva despre RCA-ieftin..... au o experienta de peste 11 ani in piata asigurarilor, sunt in  TOP 10 brokeri independenti din Romania si  35.000 de clienti multumiti.

Tipurile de asigurari pe care ei le fac sunt: viata, sanatate, casco, asigurari RCA, Carte Verde, cladiri si bunuri PF si PJ, electronice etc.

Pentru a vedea preturile RCA poti intra aici http://www.1-rca.ro/preturi-rca/.

Drumuri linistite va doresc!

2 comentarii:

  1. Buna Seara,
    Dorim sa va invitam sa luati parte la un concurs destinat in mare parte bloggerilor. Castiga unul dintre cele 3 Site-uri la Cheie oferite de catre http://www.fzones.com Si alte premii. Mai multe detalii accesand urmatorul link: http://www.fzones.com/concurs-pentru-bloggeri
    Te Asteptam!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Seara,
    Dorim sa va invitam sa luati parte la un concurs destinat in mare parte bloggerilor. Castiga unul dintre cele 3 Site-uri la Cheie oferite de catre http://www.fzones.com Si alte premii. Mai multe detalii accesand urmatorul link:

    RăspundețiȘtergere