joi, 11 iulie 2013

Review covorase auto       
           La putin timp dupa publicarea articolului despre covoraseleauto, cei de la Best AutoVest le-au si trimis, dand dovada de o mare seriozitatea.
            Cand am vazut cutia am crezut ca or fi gresit si mi-au trimis altceva, neasteptandu-ma la un asa pachet mare pentru niste covorase :) Am desfacut repede coletul si m-am indragostit de aceste covorase. Sunt atat de placute la atingere, iar cele 3 floricele ii dau un aer foarte elegant, numai bun pentru masina unei soferite.
            Imi place ca pe dos au insertii din cauciuc care nu permit alunecarea covorasului.

          Fiind destul de ocupata in acea perioada nu le-am putut aseza imediat in masina, iar acest lucru a fost posibil la cateva zile dupa primirea coletului, intr-o zi foarte friguroasa si ploioasa, si acest lucru se poate observa si in filmare, deoarece masina era foarte murdara ...rusinicaaa!


          Lasand la oparte murdaria din masina, despre covorase pot spune ca sunt foarte multumita, si abia astept sa vad cum se comporta si la spalat, dar tinand cont de calitate cred ca nu se va intampla nimic rau cu ele.
          Multumesc mult Best Auto Vest pentru promtitudine si seriozitate si de acuma voi fi un cumparator fidel al acestui site.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu